dissabte, 26 de gener del 2008

Tierna coraza de ruido

Avui ha estat un dia ple de notícies esgarrifoses. Miro els meus fills reflectits en uns miralls d'un centre comercial. Quina escena joder: dos criatures i un clochard al que li vénen ganes de resar.

Així que deixarem la poesía per avui i li posarem una mica de soroll a la nit. Per espantar els mals esperits, si més no.


The white stripes és una banda impressionant. Consti que no en sóc un seguidor incondicional, però m'agrada la seva actitud a l'escenari. No sé què en penseu, però sortir a tocar amb una guitarra i una bateria és una cosa de bojos. L'any passat van treure un disc (Icky Thump) ple de sons dels setanta. Algú dèia que sonen com uns Led Zeppelin de butxaca... però compte: Led Zeppelin eren una veu, una guitarra, un baix i una bateria... així que Ledd Zeppelin sonaven com sonaven sent en sí mateixos un grup de butxaca.

D'entre els temes de la seva discografia a mi m'agrada molt aquest que enllaço. Però de fet, l'enllaço per que considero que el vídeo és senzillament al·lucinant. Per cert, els fans dels Simpson poden disfrutar d'una bonica paròdia en aquest enllaç (click).






Bona nit, gent...