dijous, 8 de maig del 2008

Una nova sorpresa de David Juher

Aquest savi que és David Juher, (matemàtic, divulgador, escriptor, recentment músic, i en definitiva explorador de l'abisme...), aquest autèntic luxe que la Universitat de Girona no sempre ha estat conscient que tenia, ens torna a sorprendre amb una altra de les seves moltes facetes.

D'aquí 2 setmanes, el dijous 22 de maig, a les 21:00, al Teatre Municipal de Girona, l'Aula de Teatre de la UdG presenta l'obra "El conjunt de Mandelbrot", dirigida per Jordi Duran.

David Juher és l'autor del text i de part de la selecció musical.

"És habitual considerar que els llenguatges artístic i matemàtic pertanyen a realitats diferents i, sovint, mútuament excloents. Però no hi ha res més artístic que el cosmos i el caos, i res més matemàtic que el color i la forma, l'harmonia i el ritme, el teatre i la poesia. El científic i l'artista comparteixen els mateixos neguits: la recerca de l'inconegut, la comprensió de l'espai-temps i l'ideal de bellesa. Aquesta aventura prescindeix dels prejudicis d'una i altra banda amb la voluntat explícita d'ignorar aquesta clàssica i brutal escissió"   (David Juher).

Felicitats David, i els millors desitjos per l'estrena.